En gang om ugen træner jeg med en personlig træner, der kan tvinge mig til at tage de par gentagelser, jeg ville have snydt mig selv for, hvis jeg trænede alene.

Det er den dag om ugen, hvor min kondition bliver presset helt i bund og hvor jeg får styrketrænet med de helt tunge vægte.

Resten af ugens dage træner jeg med min mand, på hold, løber eller svinger lidt kettlebells hjemme i stuen (eller haven).

 

Jeg har underholdt ham med fordelene ved BioSignature, og han måtte selvfølgelig udsættes for en måling.

Hans fedtprocent var som forventet meget lav, han var kulhydrattolerant, men det fremgik af målingen, at han var stresset (mavefedt) og havde ubalance i væksthormon (fedt på læggene).

For lav koncentration af væksthormon hænger meget ofte sammen med for lidt eller for dårlig søvn, men der var tilsyneladende ikke noget at komme efter.

Dog kan det også have en sammenhæng med for højt et indtag af raffinerede kulhydrater, og når jeg skævede til alle hans energidrikke og sportsbarer, kunne det være et sted at sætte ind.

Derfor har jeg opfundet en energibar til mænd, der ikke ligger inde med spirulina, lucuma, yaconsirup og andre eksotiske sager.

 

Dette er dog en energibar! Det vil sige, at jeg selv planlægger at holde snitterne fra den og i stedet lade manden spise dem efter fodboldtræning eller give børnene dem med i madpakken eller som dessert.

 

Hver bar (på 50 gram) indeholder 198 kalorier, 11 gram protein, 6 gram kulhydrat og 14 gram fedt.

Det giver en energifordeling på 21% protein, 15% kulhydrat og 64% fedt. Næste gang kommer jeg ekstra proteinpulver i.

 

Ingredienser (12 stk.):

200 gram mandelsmør (kan købes hér eller laves i foodprocessoren af 200 gram mandler, der køres så længe, at de bliver til smør)

100 gram smagsneutralt proteinpulver

1 banan

3 spsk. kakao

6 spsk. sukrin gold (kan erstattes med sukker, honning, agave eller blend en håndfuld dadler i)

1 dl kokosmælk

1 dl kokosmel

1 dl macadamianødder

 

Alle ingredienserne – undtagen kokosmel og macadamianødder – køres i foodprocessoren til en blød masse. Kokosmel og macadamianødder køres med lidt, så der stadig er stykker af nødder i massen. Den presses i en lille form beklædt med bagepapir, fryses og skæres derefter i 16 stykker, der pakkes ind enkeltvis.

 

 

 

 

Endnu mere inspiration?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få et uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.