Min mailbox bugner af forespørgsler på koldskål og kammerjunkere!

Begge opskrifter er i min kogebog Low carb lækkerier.

Jeg synes selv, det er irriterende at bruge penge på en kogebog og derefter opleve, at alle opskrifterne løbende kan findes på nettet, så derfor har jeg været lidt nærig med at dele dem.

 

Men nu får I opskriften på koldskål – hvis man ønsker den helt laktosefri version, må man ty til sojayoghurt i stedet for den græske.

 

Ingredienser (4 portioner):

4 æggeblommer (pasteuriserede)
8 spsk. sukrin
2 tsk. vaniljepulver
Skal og saft fra 1/2 citron
4 dl græsk yoghurt
4 dl sojamælk

 

Fremgangsmåde:

Æggeblommerne piskes med sukrin og vanilje til en tyk æggesnaps.
Citron, yoghurt og sojamælk blandes i og koldskålen stilles koldt til servering.

 

koldskål sukkerfri

 

Hvis du også vil have opskriften på sukker- og melfri kammerjunkere (og alle mulige andre lækkerier), kan du købe Low carb lækkerier hos Saxo.