Her kommer en laber opskrift på abrikosmarcipan.
 
Abrikoser er den type tørret frugt, der påvirker blodsukkeret mindst. Og jeg elsker dem! 
 
Jeg har brugt svovlede abrikoser for at give jer et pænt billede, men jeg vil absolut anbefale at bruge de bruge, usvovlede, selvom de giver en kedeligere farve.
 
Hvis du ikke vil give dig i kast med at smutte og male mandlerne, kan du købe finmalede mandler.
Abrikosmarcipan
Print
Ingredienser
  1. 150 gram smuttede mandler
  2. 100 gram tørrede abrikoser
  3. 4 spsk. sukrin gold
  4. 5 dråber mandelessens (Urtegaarden) – vær opmærksom på, at andre mærker skal doseres anderledes)
  5. 1 æggehvide
Fremgangsmåde
  1. Mandlerne køres i foodprocessoren, til de er malet til mel, hvorefter resten af ingredienserne tilsættes og køres, til massen begynder at samle sig.
  2. Marcipanen trilles til kugler, der dyppes i mørk chokolade.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/
Abrikosmarcipan

Har du lyst til en anden variant end abrikosmarcipan? Du kan finde alle mine andre marcipanopskrifter lige hér.

Se også nærmere på min lækre jule e-bog, der indeholder over 40 opskrifter på julelækkerier i low carb udgaver. Du kan læse mere om den lige hér.

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.