Disse bananboller er lækre og søde – gode med enten ost eller syltetøj til fødselsdag eller weekendbrunch.

Bananboller
6 stk.
Print
Ingredienser
  1. 4 æg
  2. 1 moden banan
  3. 1 dl kokosmælk
  4. 30 gram smeltet smør
  5. 1 - 1 1/2 dl fedtreduceret mandelmel
  6. 1/4 dl smagsneutralt proteinpulver (erstat eventuelt med lidt ekstra mandelmel)
  7. 1 dl sesamfrø
  8. 3 spsk. Fiberhusk
  9. 4 spsk. sukrin
  10. 2 tsk. bagepulver
Fremgangsmåde
  1. De våde ingredienser blendes, hvorefter de tørre blandes og røres i.
  2. Dejen hviler 10 minutter, så fibrene får mulighed for at suge væske til sig.
  3. Hvis dejen er for våd til at kunne formes til boller, tilsættes lidt ekstra mandelmel. Der formes 6 boller, der trykkes flade, pensles med olie, æg eller smeltet smør.
  4. Bollerne bages ved 200 grader i cirka 15 minutter.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

bananboller

bananboller

 
Savner du opskrifter på lækkert brød? I min kogebog Low carb lækkerier finder du 88 opskrifter på forskellige slags brød, muffins, kage, chokolade, is, desserter og alle mulige andre lækkerier – uden mel og sukker. 

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->