Her kommer opskriften på lækre banankanelmuffins, fordi der er noget, der skal fejres.

I går gik andet oplag at min kogebog Low carb lækkerier i trykken. Og det er jeres skyld!

Tak fordi I har købt bogen til jer selv, til gaver eller bestilt den på biblioteket. Jeg er meget glad og taknemmelig. Så nu er min næste udgivelse sådan set en realitet. Det er vildt og stort, men jeg kan mærke, at jeg mentalt har svært ved at tage titlen som forfatter til mig.

En del af mig synes stadig, at jeg ikke kan noget, andre ikke kan. Men det lille issue arbejder jeg heftigt med for tiden.

Vi er nok ved at være nået til årets sidste julebag.

Banan er måske ikke så juleagtig, men de skulle bruges og sukrin gold og kanel gør smagen mere juleagtig. Sukrin gold kan uden tvivl erstattes af sukrin, men jeg synes faktisk, at gold-udgaven er mindre “kold” end sukrin, og det er et stort plus, synes jeg.

Banankanelmuffins
12 stk.
Print
Ingredienser
  1. 60 gram blødt smør
  2. 100 gram sukrin gold
  3. 30 gram yaconsirup (eller dit foretrukne sødemiddel - eventuelt bare mere sukrin gold)
  4. 4 æg
  5. 60 gram mandelmel
  6. 2 spsk. FiberHusk
  7. 1 tsk. bagepulver
  8. 1 spsk. kanel
  9. 1 tsk. vaniljepulver
  10. 2 mosede bananer
Fremgangsmåde
  1. Smør, sukrin gold, yaconsirup og æg piskes sammen.
  2. De tørre ingredienser blandes og røres i sammen med de mosede bananer.
  3. Bages cirka 15 minutter ved 180 grader.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Banankanelmuffins

 

Savner du sukker- og melfri udgaver af rødkål, honningkager, ris a la mande og lækker konfekt? Du kan stadig nå at få fingre i min jule e-bog med 30 lækre juleopskrifter. Køb den hér.

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->