Savner I blød nougat til al marcipanen?

Denne opskrift er den nemme “snydeudgave”, som indeholder kulhydrater (i form af sukker) fra chokoladen.

Vil du selv lave nougaten helt fra bunden, skal du have fat i min kogebog Low carb lækkerier – deri findes opskriften.

Der er også masser af low carb juleopskrifter i min e-bog Low carb julelækkerier.

Jeg har brugt 72 % chokolade for at nærme mig den lyse nougatsmag. Hvis du foretrækker 85 %, er det en god idé at tilsætte lidt ekstra sukrin.

Blød nougat
Print
Ingredienser
  1. 75 gram hasselnødder
  2. 100 gram 72 % chokolade
  3. 50 gram kokosolie
  4. 2 spsk. sukrin gold
Fremgangsmåde
  1. Hasselnødderne ristes 10 minutter i ovnen ved 180 grader.
  2. Når de er afkølet, gnides skallen af, og nødderne køres i foodprocessoren til en helt fin masse sammen med sukrinen.
  3. Chokolade og kokosolie smeltes over svag varme og blandes med nøddesmørret.
  4. Nougatmassen smages til med eventuelt mere sukrin, hældes i en lille form beklædt med bagepapir og stivner i køleskab.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Blød nougat

Blød nougat

 

Vil du have marcipan til din nougat? Alle  mine marcipanopskrifter finder du lige hér.

Se også min lækre jule e-bog med over 40 opskrifter på alle de traditionelle julelækkerier i low carb/LCHF-venlige udgaver. Du finder den lige hér.

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.