Low carb gulerodsboller til madpakken, mellemmåltidet, søndagsbrunchen, suppen eller skovturen.

Bollerne er bløde og saftige – lige til at sætte tænderne i.

Gulerodsboller
12 stk.
Print
Ingredienser
  1. 8 æg
  2. 1 dl skyr, fromage frais eller græsk yoghurt (kan erstattes med den fede del af en dåse kokosmælk)
  3. 1/2 dl olivenolie
  4. 2 store revne gulerødder
  5. 1/2 dl FiberHusk
  6. 2-2 1/2 dl fedtreduceret sesammel (fra Funktionel mad)
  7. 2 tsk. salt
  8. 4 tsk. bagepulver
Fremgangsmåde
  1. De våde ingredienser blendes eller piskes, hvorefter først gulerødderne og sidenhen de tørre ingredienser blandes i.
  2. Dejen hviler 10 minutter, så fibrene får mulighed for at suge væske til sig.
  3. Hvis dejen er for våd til at kunne formes til boller, tilsættes lidt ekstra sesammel.
  4. Der formes 12 små gulerodsboller, der pensles med æg eller olie, eventuelt drysses med lidt kerner eller birkes og bages ved 200 grader i cirka 15 minutter.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/
Hvis du ikke er vant til at bage low carb brød eller ofte oplever, at bagværket ikke bliver som forventet, så læs mere om fælderne hér.

Low carb gulerodsboller 

gulerodsboller

 

Og find alle mine opskrifter på brød og bagværk lige hér.

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->