Bløde, sukkerfri flødekarameller lyder næsten for godt til at være sandt, ikke?

Men ikke desto mindre er det præcis, hvad jeg lavede, da jeg eksperimenterede med den nye fibersirup fra Funktionel mad. De har den helt rigtige smag og konsistens.

Kender du ikke fibersiruppen, kan du læse mere om den lige hér.

Desværre kan jeg ikke vejlede omkring holdbarheden, for hele herligheden var væk i løbet af 10 minutter.

Skulle det lykkes andre at gemme nogle af dem natten over, hører jeg meget gerne om, hvorvidt de stadig er faste dagen derpå.

Flødekarameller
20 stk.
Print
Ingredienser
  1. 100 gram Fibersirup Gold (IMO)
  2. 25 gram smør
  3. 1 dl piskefløde
  4. ½ tsk. vaniljepulver
  5. Et nip salt
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienserne koges op og koger ved middel varme i cirka 25 minutter.
  2. Der røres lidt i massen af og til.
  3. Når massen begynder at blive klistret, hældes den i en lille form beklædt med bagepapir og afkøles i køleskab et par timer.
  4. Derefter kan karamellen skæres i passende stykker med en skarp kniv.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/
Bløde, sukkerfri flødekarameller

 

Vil du have flere opskrifter med Fibersirup?

Tjek også Proteinbarer med chokoladeKokoskonfekt med ekstra proteinProteinbarer med peanutSukkerfri rabarbersaft og Sukkerfri granola.

 

Vil du høre mere fra mig?

 

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter.

 

Tilmeld dig lige hér.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden og indtast din mailadresse i feltet – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.