Tiden er vist efterhånden ved at være inde til lidt julegodter – vi skal jo i god tid inden december nå at have fundet vores favoritter. Denne opskrift er måske det sundeste valg, når du skal have en sød snack. Du får mandlernes sunde fedtstoffer, kakaoens antioxidanter og kanelens blodsukkerstabiliserende effekt. Mine instagramfølgere har måttet vente et par dage på denne opskrift, men nu er den her.

Ingredienser:

2 dl mandler

4-5 spsk. sukrin gold

1 tsk. kanel

1 tsk. kakao

Sukrinen smeltes på en pande ved middel varme, røres hurtigt sammen med kanel og kakao, hvorefter mandlerne vendes i. Mandlerne afkøles på en tallerken eller på et stykke bagepapir.

 

DSC04223

 

DSC04231

 

Hvis du er i humør til flere juleopskrifter uden mel og sukker, så læs mere om min e-bog Low carb julelækkerier, hvor du får opskrifter på alle de traditionelle julelækkerier i low carb udgaver.

Hvis du bruger Pinterest, kan du tjekke det nye opskriftsarkiv ud. Jeg er ved at lægge alle opskrifter ind, så du nemt og hurtigt kan overskue de forskellige opskriftskategorier. Du kan også følge med på Instagram, Twitter – og selvfølgelig på Facebook.