Så er der fredagskage – dejlige choko-nøddemuffins.

Hvis du ikke så opskriften på bagsiden af Familie Journalens lavkarbotillæg for et par uger siden, kommer opskriften her. Lækre saftige muffins med nødder og chokolade.

Choko-nøddemuffins
10 stk.
Print
Ingredienser
  1. 50 gram smør
  2. 4 æg
  3. 1 ½ dl græsk yoghurt
  4. 100 gram hasselnødder malet til fint mel
  5. 50 gram hakkede hasselnødder
  6. 75 gram almindeligt kokosmel
  7. 100 gram hakket chokolade (sukkerfri eller 85%)
  8. 1 most banan
  9. 1 ½ dl sødning sukrin gold
  10. 4 spsk. FiberHUSK
  11. 2 tsk. bagepulver
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienserne røres sammen, hældes i små muffinsforme og bages cirka 15 minutter ved 180 grader.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Choko-nøddemuffins

I øjeblikket får jeg nogle påmindelser om, at jeg skal give slip på overbevisningen om, at jeg skal være perfekt.

I familiejournalens tillæg var chokoladen røget ud af opskriften i klippet fra kladden til e-mailen jeg sendte den i.

Jeg får det nærmest fysisk dårligt over at have lavet sådan en fejl – både overfor Husk, som jeg har lavet opskriften for, men også overfor alle de stakkels mennesker, der har bagt halvkedelige muffins.

Og det er ikke den eneste af den slags hints, jeg har fået. Så i øjeblikket går jeg og messer for mig selv, at “jeg giver slip på behovet for at være perfekt”. Bum! Og god weekend derude 🙂

P.S. Vil du have flere lækre opskrifter på chokolade, kager, brød og desserter? Så se nærmere på min kogebog Low carb lækkerier eller se alle de gratis opskrifter i opskriftsarkivet.

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->