Er jeg den eneste, der har stået og sukket over Marabous chokolade med saltmandler?

Her får du opskriften på en efterligning med mindre sukker.

Chokolade med saltmandler
Print
Ingredienser
  1. 1 stor håndfuld mandler
  2. 1 spsk. smagsneutral olie
  3. 1 tsk. salt
  4. 100 gram 85 % (eller sukkerfri) chokolade
  5. 1 spsk. piskefløde
Fremgangsmåde
  1. Rist mandlerne på en pande ved middel varme i cirka 5 minutter.
  2. Vend dem hurtigt i olie, drys med salt, og læg dem til afkøling.
  3. Smelt chokoladen, bland piskefløden i, og vend massen med mandlerne.
  4. Hæld chokoladen i en form og lad den afkøle - evt. i køleskab. Når chokoladen er afkølet, skæres den i passende stykker.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Chokolade med saltmandler

Flere opskrifter på lækkerier? Du finder dem alle i opskriftsarkivet.
 
 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.