Denne nemme chokoladekage er lækker og svampet. Og peanutglasuren er SÅ lækker!

Tak til Sukrin for tip.

Chokoladekage med peanutglasur
8 personer
Print
Ingredienser
  1. 150 gram smeltet smør
  2. 150 gram sukrin gold
  3. 2 æg
  4. 100 gram fedtreduceret kokosmel
  5. 2 spsk. Fiberhusk
  6. 6 spsk. kakao
  7. 2 tsk. bagepulver
  8. 1 dl kogende vand
Peanutglasur
  1. 2 dl sukrinmelis
  2. 1 dl fedtreduceret peanutmel
  3. 1 dl vand
Fremgangsmåde
  1. Smeltet smør røres godt med sukrin, hvorefter æggene kommes i.
  2. De tørre ingredienser blandes og kommes i, og det kogende vand røres i til sidst.
  3. Dejen hældes i en form svarende til 20 cm i diameter beklædt med bagepapir og bages cirka 25 minutter ved 180 grader. Stik i kagen med en kødnål, så du sikrer dig at den er gennembagt.
  4. Glasuren fordeles over den afkølede kage.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/
Er der nogle af ingredienserne, du ikke kender? Så find alle oplysninger om dem hér.

Low carb chokoladekage med peanutglasur

Mere kage? Se alle mine kageopskrifter.

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.