Denne lækre chokoladetrøffel med kokos og hindbær smager fremragende.

Normalt tilsætter jeg altid forskellige slags nødder, når jeg laver chokolade, men forandring fryder, og måske kan jeg ikke tåle nødder. Måske kan jeg heller ikke tåle sukrin, men det valgte jeg så at ignorere i dagens anledning.

Chokoladetrøffel skal helst spises direkte fra køleskabet, da den smelter hutigt. De frysetørrede bær giver en dejlig syrlighed til chokoladen.

Hvis ikke du har creamed coconut på lager, kan du bruge kokosolie. Hvis du aldrig har hørt om creamed coconut, så læs om det under Ingredienser.

Chokoladetrøffel med kokos og hindbær
Print
Ingredienser
  1. 150 gram kakaosmør
  2. 25 gram creamed coconut
  3. 25 gram smør
  4. 1/2 dl sukrinmelis
  5. 2 spsk. kakao
  6. 1 dl kokosmel
  7. 1 dl frysetørrede bær
Fremgangsmåde
  1. Chokoladeingredienserne smeltes sammen i en lille gryde, og smages til med med sukrinmelis.
  2. Derefter røres kokos og frysetørrede bær i, og chokoladen fordeles i forme og stilles koldt til det stivner.
  3. Trykkes ud af formene og serveres køligt.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Chokoladetrøffel med kokos og hindbær

Vil du have flere lækre opskrifter på chokolade, kager, brød og desserter? Så se nærmere på min kogebog Low carb lækkerier eller se alle de gratis opskrifter i opskriftsarkivet.

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->