Få kærlig inspiration til sunde vaner, et liv i balance og en krop du elsker ‐ direkte i din indbakke

Sådan køber du doTERRAs olier

Der er flere forskellige måder at købe doTERRAS olier på.


Vil du blot købe en enkelt olie, kan du vælge fanen Shop. Så betaler du fuld pris for olierne, men der er intet oprettelsesgebyr.

Vil du spare 25% på alle dine køb, kan du oprette dig som engroskunde (wholesale costumer).

Hvis du har lyst til at gøre olierne til en del af din levevej, kan du oprette dig som forhandler (wellness advocate) med samme fordelagtige besparelse og sælge olierne videre til andre.

Du betaler et oprettelsesgebyr på 25 € ved oprettelsen, men de er hurtigt tjent ind på besparelserne.
Hvis du med din første bestilling køber en af doTERRAS samlede pakker – et såkaldt enrollment kit, betaler du intet oprettelsesgebyr. Ved du, at du gerne vil have en af de samlede pakker, kan det altså absolut bedst betale sig at oprette dig som enten engroskunde eller forhandler.

doTERRAs forretningsmodel er således, at hvis du opretter dig som engroskunde eller forhandler, får jeg en bonus, hver gang du køber noget.
Hvis du kender mig, ved du, at jeg generelt er imod affiliate og sponsorerede indlæg, så jeg har også haft en del modstand på denne model.

Nu vælger jeg at se det som, at du, når du tilmelder dig gennem mig, støtter mit arbejde, så jeg fortsat kan skrive blogindlæg og dele opskrifter – ganske gratis.

Du kan købe doTERRAs olier eller oprette dig som engroskunde eller forhandler

Du kan få hjælp til oprettelse lige hér ->

Hvis du har spørgsmål enten til olierne eller de tekniske detaljer omkring køb, er du velkommen til at kontakte mig på sofia@albinus.dk.