Få kærlig inspiration til sunde vaner, et liv i balance og en krop du elsker ‐ direkte i din indbakke

.

vanetjek

 

 

21 dages onlineforløb 

– start når det passer dig

 

 
 
Det siges, at det tager 21 dage at vænne hjernen til en ny vane – eller at aflære en gammel.
 
På dette intensive onlineforløb hjælper jeg dig med at give dine vaner et kærligt kvalitetstjek og erstatte de uhensigtsmæssige med nogle mere nærende.
 
Jeg giver dig på 21 dage enkle, men effektive værktøjer til at skabe nye, nærende sunde vaner og at holde fast på dem, også når du har travlt eller har andre udfordringer.
 
Og under hele forløbet husker jeg dig på, at det skal føles let. Så snart de sunde vaner begynder at føles knoklende, er det tegn på, der skal justeres. 
 
 
Forløbet er til dig, som på trods af en stor viden om sundhed og de bedste intentioner oplever, at de gode vaner har tendens til at glide lidt ud i sandet.
 
Forløbet er også til dig, der godt kan lide konkrete opgaver, øvelser og aftaler. Og som elsker at have nogle at dele processen med og støtte dig til undervejs.
 
Du behøver ikke at leve efter en bestemt kostretning, og du behøver ikke at bruge timer i køkkenet eller bruge særlige ingredienser. Forløbet kan justeres præcis efter dine behov.
 
 
Hver uge får du ugens lydfil med dybdegående undervisning og gennemgang af ugens øvelser og opgaver. Den varer en lille times tid og indeholder masser af ny viden, der løfter dig og inspirerer dig.
Du vælger selv, om du vil lytte til den i sofaen, i bilen eller på en gåtur.
 
Du får også en ugentlig øvelse, der gør dig klogere på dig selv.
 
Og du får hver uge tre små konkrete opgaver, som vi i løbet af ugen hjælpes ad med at få forvandlet til sunde vaner.
 
Sidst men ikke mindst får du ugens bonus i form af en meditation eller en visualisering, der hjælper dig til at installere din nye viden på et endnu dybere niveau.
 
 
I onlineforummet finder du, ud over ugens materiale, nemme, sunde opskrifter på både morgenmad, frokost og aftensmad, og du finder videoer med enkle, inspirerende opskrifter.
 
Og i den lukkede facebookgruppe får du et netværk af kvinder, som du kan støtte dig til og lade dig inspirere af.
 
 
 
 

Forløbet består af tre moduler, der på hver deres måde løfter og inspirerer dig, så du får LYST til at leve sundt.

 
 
 
På modul 1 gennemgår jeg dit fysiske fundament og fortæller dig, hvordan du kan styrke din krop med fysiologiske hjælpemidler.
 
Du lærer, hvordan du med små ændringer i din livsstil kan skabe balance i kroppen, så du får masser af energi, løfter dit humør, forbedrer din fordøjelse og taber dig, hvis du ønsker det.
 
Jeg lærer dig intuitiv spisning, så du kan mærke, lige præcis hvad din krop har behov for.
 
Du får selvfølgelig enkle, men lækre opskrifter og tips og tricks til at gøre det nemt for dig selv.
 
 
 
På modul 2 går vi i dybden med dit sind, din hjerne og dit nervesystem

Det er nemlig ikke nok, at vide præcis, hvad der er sundt for kroppen, hvis ikke det bliver integreret som helt faste vaner.

Jeg lærer dig, hvordan du helt enkelt skaber nærende og gavnlige vaner, mønstre og ritualer.

Du vil forstå, hvordan din hjerne og dit nervesystem tidligere har modarbejdet dig og saboteret din succes, og du vil lære præcis, hvordan du skal ændre på det.

Man kan sige, at på modul 1 skabte vi de sunde vaner, og allerede på modul 2 lærer du hemmeligheden bag at holde fast på dem i resten af dit liv.

 

På modul 3 indvier jeg dig i, hvordan din vibration påvirker dit liv. Jeg lærer dig, hvordan du hæver din vibration og koder dig selv til succes. 

Mange kvinder har faktisk svært ved at tillade sig selv at opnå den krop, de drømmer om, og derfor saboterer de ubevidst deres egen succes.

Jeg giver dig værktøjerne til at ændre dit mønster, så du får de resultater, du drømmer om.

 

 
“Sofia, jeg er simpelthen så vild med din tilgang til, at det skal være nydelsesfuldt og ikke surt og hårdt og hvis det ikke er det, så må jeg tilbage i tænkeboks og finde en anden måde at gøre det på!
Jeg er også SÅ glad for, at du har fået mig til at indse, at det i første omgang ikke handler om at tabe så og så meget eller blive så og så sund.
Det handler meget mere om stille og roligt at få indført nogle gode vaner, som jeg på sigt simpelthen ikke vil være foruden. Så endnu en gang tusind tak!”
 
– Tea, deltager på 21-dages vanetjek
 
 
 

Alt det praktiske:

 

 

Straks efter din tilmelding får du en mail med adgang til lydfiler, øvelser, opgaver og opskrifter.

Du kan således starte på forløbet, når det passer dig, og du kan gennemgå materialet i det tempo, du foretrækker.

 

Samtidig får du et link til den lukkede facebookgruppe, så du hele vejen gennem forløbet kan få hjælp til dine udfordringer og netværke med de andre deltagere.

Jeg kigger også ind i gruppen i ny og næ og blander mig i debatten.

 

 

Alt foregår online, så du kan deltage, selvom du er på ferie eller bor i udlandet. Du henter en kop te eller går en tur med mig i ørerne og ændrer stille og roligt dine vaner – uden at det er svært og hårdt.

 

Du får enkle opskrifter, nemme øvelser og praktiske redskaber, som du nemt kan integrere i din hverdag.

 

 

Tilbud kun 245 kroner

 

(Normalprisen er 495 kroner)

 

button-5

 

 

Har du spørgsmål til forløbet, eller er du i tvivl om, hvorvidt forløbet er noget for dig, så send mig en mail på mail@lowcarb.dk – så vender jeg tilbage til dig.