Få kærlig inspiration til sunde vaner, et liv i balance og en krop du elsker ‐ direkte i din indbakke

.

live mentorforløb

 

 

6 måneders LIVE Mentorforløb 

 

 

 – Et løft til din krop, din sundhed og til resten af dit liv

 

 

På dette skønne LIVE Mentorforløb deler jeg alt hvad jeg ved om personlig vækst både i krop og sind.

 

Først og fremmest lærer jeg dig alt om din krops fysiologiske behov og om hvordan, du ærer og nærer dem.

Sammen skaber vi et stærkt fundament, hvor du bliver din egen guru og lærer, hvordan du skal håndtere både stress, hormonelle ubalancer, fordøjelsesproblemer, manglende energi, søvnproblemer og overvægt og andre fysiologiske ubalancer.

Jeg hjælper dig til at finde ud af, præcis hvilken kostsammensætning, der gør dig mæt, energisk og i godt humør, og jeg sørger for, at du bliver så fortrolig med den, at du helt automatisk lever efter den. Uden at det føles knoklende.

 

Når det fysiologiske fundament er på plads, og du begynder at mærke, at du er ved at lære din krop at kende, og at I samarbejder i stedet for at modarbejde hinanden, går vi i dybden med din hjerne og dit nervesystem.

 
Hjernen er designet til at undgå smerte og stræbe efter nydelse.
 
Men hvad gør vi egentlig, hvis det, som er nydelsesfuldt for os lige nu, f.eks. at spise chokolade, vil blive smertefuldt på længere sigt, fordi vi tager alt for mange kilo på?
 
Eller hvis det, som er smertefuldt for os lige nu, eksempelvis at undvære chokoladen, bliver virkelig nydelsesfuldt for os på længere sigt, fordi vi når vores mål om vægttab?

 

Jeg lærer dig at finde ud af hvilke mønstre, der fastholder dig i dine gamle vaner og giver dig redskaber til at få din hjerne til at samarbejde og støtte dig i netop det mønster, du ønsker.

Og jeg vil  dele mit syn på motivation og forklare, hvorfor jeg dybest set mener, at den “traditionelle” motivation er unødvendig – måske ligefrem ødelæggende for en langtidsholdbar, selvkærlig livsstil.

 

Jeg vil også hjælpe dig til at holde fokus på det rigtige mål og ikke lade dig forvirre af de forkerte af slagsen. Og jeg vil selvfølgelig give dig inspiration til at tilføje skønne vaner og ritualer, der nærer dig og din krop.

 

Når du er blevet fortrolig med at samarbejde med både din krop, din hjerne og dit nervesystem, dykker vi ned i spiritualiteten.

Jeg har været mange år om at kunne “rumme” og sige højt, at jeg har en spirituel tilgang til livet – og til udfordringer med krop og vægt. Men med min uddannelse til Spirituel Mentor, har jeg erfaret, at spiritualitet godt kan være ganske jordnært og logisk.

 

Jeg vil derfor dele med dig, hvilke spirituelle redskaber, du kan tage i brug for at opnå alt, hvad du drømmer om. Og nej, det handler ikke om at sidde og visualisere på en yogamåtte, indtil drømmekroppen og millionerne automatisk indfinder sig.

Det handler derimod om at slippe modstanden og lade din intuition guide dig i den rigtige retning. Det kan alle – og det er nemt at lære.

Jeg guider dig til at slippe modstanden og de øvre begrænsninger. 

 

Mellem live-modulerne supplerer jeg med relevante online workshops med temaer som f.eks. appetitregulering, motivation eller hormonbalance. På den måde kan jeg nå længere omkring ved vores møder, og derefter kan du fordybe dig og lære endnu mere mellem vores møder.

 

Du får selvfølgelig også adgang til en lukket Facebookgruppe, hvor jeg i alle de 6 måneder, forløbet varer, er med på sidelinjen og vejleder, støtter og løfter dig og dine meddeltagere.

 

 

Mentorforløbet er for dig som:

 

  • Stadig ikke har knækket koden til at forstå, hvordan du skal håndtere sukkertrang, overspisning og overflødige kilo.
  • Har høj bevidsthed og succes på andre områder af dit liv, men som stadig oplever, at din krop “støjer” med oppustethed, hormonelle ubalancer, manglende energi eller overvægt, selvom du har gjort meget for at slippe det.
  • Føler at det giver mening for dig at tage udgangspunkt i din fysiske krop i processen hen mod at unde dig selv det bedste på alle områder af dit liv.

 

 

I løbet af de 6 måneder forløbet varer, når du med min vejledning at lære både din krop og dine vaner og mønstre rigtig godt at kende. 

Jeg ser alle dine “blind spots” – alle de steder, hvor du ikke ser helt klart, hvordan du spænder ben for dig selv.

Jeg guider dig kærligt til at justere undervejs, så du til september har et HELT andet syn på både din krop, dig selv og resten af verden.

 

Og det bedste af det hele er: Det bliver en nydelse hele vejen igennem.

Så snart det ikke føles nydelsesfuldt, er det nemlig et tegn på, at du presser dig selv og din krop for hårdt.

Jeg hjælper dig til at se alle dine succeser og husker dig på alle de vigtige skridt du tager undervejs på forløbet. Jeg hujer og hepper. Og jeg er klar med en hjælpende hånd, når du har brug for det.

 

Mentorforløbet er en unik kombination af fysiologiske, neurologiske, psykologiske og spirituelle redskaber, som du ikke finder andre steder.

Og læg så til, at du desuden får et netværk af kvinder, som du kan spejle dig i, støtte dig til og netværke med undervejs.

Alle de ting tilsammen giver fantastiske forudsætninger for at skabe den vildeste transformation af både krop og sind.

 

 

Alt det praktiske:

 

 

Vi mødes 5 tirsdage i løbet af de 6 måneder, forløbet varer.

 

 

 

Alle møder foregår i Roskilde fra klokken 14 til 17.

 

Vi mødes på restaurant Pipers Hus midt i de naturskønne omgivelser i Roskilde Bypark med udsigt over Roskilde fjord.

Der vil være kaffe, te, vand og forskellige lækre, sunde snacks.

 

 

Unknown-2

images

images-2

 

 

Intropris 995 kroner pr. måned i 6 måneder 

 

 

Du betaler første rate ved tilmelding og de resterende 5 rater de følgende måneder.

Du kan naturligvis også vælge at betale hele beløbet ved tilmelding.

 

Hvis du har en virksomhed, kan du muligvis trække udgiften til mentorforløbet fra.

 

 

Til gengæld for din investering får du:

 

 

  • 6 måneder med mig som din personlige mentor
  • 5 fysiske møder fyldt med forkælelse efter alle kunstens regler
  • Et netværk af kvinder du kan spejle dig i og støtte dig til
  • Spændende online workshops, som du kan fordybe dig i mellem vores møder
  • Alt den viden du behøver for at tage din sundhed til et HELT nyt niveau
  • Mit kærlige blik på netop dine udfordringer gennem hele forløbet

 

 

Næste hold starter i 2018 – hold øje med nyhedsbrevet.

 

button-5

 

 

Har du spørgsmål?

Send mig en mail på mail@lowcarb.dk, så vender jeg snarest muligt tilbage til dig.