Få kærlig inspiration til sunde vaner, et liv i balance og en krop du elsker ‐ direkte i din indbakke

.

header mentorforløb 2

 

 

For dig der vil have det absolut bedste

 

 

Dette forløb er for dig, der ønsker et eksklusivt og intensivt  1:1 forløb, hvor fokus er 100 % på dig og din proces.

Gennem 4 måneder arbejder du tæt sammen med mig om at nå dine mål, opfylde dine (vildeste) drømme og skabe netop de forandringer, du ønsker dig allermest.

 

Efter de 4 måneders arbejde, vil du ikke alene have opnået balance i kroppen, være glad for det du ser i spejlet og føle at din sunde livsstil er noget, du ikke behøver at tænke over.

Du vil også har foretaget nogle forandringer, eller i hvert fald være godt i gang,  på andre områder i dit liv, så du vil vågne op hver morgen og være lykkeligere end du nogensinde havde forestillet dig, at du kunne blive.

 

 

VIP Mentorforløbet indeholder blandt andet:

 

 

 • DNA-test der blandt andet afdækker dine udfordringer i forhold til vægttab og afslører hvilken kostretning, der er optimal for dig.

 

 • Indledende samtale via telefon eller Skype, hvor vi gennemgår dine ønsker, drømme og mål samt dine udfordringer.

 

 • 8 sessioner af 30 minutter, hvor vi gør status og planlægger næste skridt.

 

 • Hjemmearbejde mellem samtalerne i form af online workshops nøje udvalgt til dig og det sted, du er i din proces.

 

 • Fri adgang til kæmpe “bibliotek” af e-bøger, online workshops, lydfiler, meditationer og visualiseringer. Jeg mærker, hvad der er behov for, og sammen udvælger vi materialet.

 

 • Fri adgang til e-mailkorrespondance med mig under hele forløbet.

 

 • Et eksemplar af min bog Sunde vaner Smuk figur (naturligvis), fordi den er den perfekte “grundbog” (eller bibel hvis jeg skulle smide al beskedenhed overbord) til en hvilken som helst forandringsproces.

 

 • Et skræddersyet forløb, der kan justeres 100 % efter dine behov og ønsker.

 

 • Helt tæt samarbejde med mig i de 4 måneder, forløbet varer.

 

 • Muligheden for at tilkøbe ekstra sessioner efter forløbets afslutning, så du, så længe du ønsker det, kan have mig som din personlige coach og sparringspartner.

 

 

Sådan er VIP Mentorforløbet bygget op

 

 

Først og fremmest tester vi dine genetiske dispositioner for kost, appetit, vægttab, træning, søvn og afhængighed. 

På den måde kan jeg helt præcist vejlede dig i forhold til din kostsammensætning, din træningsmængde og intensitet, dine sengetider og mange andre faktorer, der har indflydelse på krop, vægt, sundhed og velbefindende.

 

Jeg sender dig også en lille pakke med “kærlighed”, der selvfølgelig inkluderer et eksemplar af min bog Sunde vaner Smuk figur.

 

Dernæst tager vi en indledende snak om dine hedeste drømme, dine vildeste ønsker, dine største udfordringer og dine præferencer i forhold til tilrettelæggelsen af forløbet.

Forløbet er i høj grad fleksibelt og bliver tilrettelagt efter netop dine behov.

Elsker du at blive “bombarderet” med materiale, er det sådan vi gør. Har du brug for små og nøje afstemte portioner for ikke at blive overvældet, får du det.

Har du behov for 4 telefonsamtaler den første måned og ingen de to næste, aftaler vi det.

 

Vi aftaler, hvornår vores næste session ligger, og vi aftaler præcis hvad du skal fokusere på, indtil næste gang vi taler sammen. Vores samtaler ligger som udgangspunkt på hverdage mellem 9 og 15.

 

Jeg stiller alt det materiale til rådighed, som du har behov for. På den måde bruger vi tiden effektivt, for jeg behøver ikke bruge timer i telefonen på at gå i dybden med f.eks. appetitregulering, hormonelle ubalancer eller detox. Jeg har online workshops, der dækker hvert eneste relevant område.

 

De næste par uger laver du det “hjemmearbejde”, vi har aftalt. Vi skriver sammen via mail, hvis du har behov for det, og du kan til hver en tid bede om mere materiale, når du føler dig klar til det.

Du fører “dagbog” undervejs, og ved vores næste session gør vi igen status og aftaler, hvordan vi skal arbejde videre.

 

 

Kort sagt: Du får hele tiden PRÆCIS det, du har behov for, for at rykke dig mest muligt!

 

 

 

Forløbet er for dig, som ikke vil gå på kompromis, som vil have det bedste af det bedste og som er klar til at rykke dig helt vildt!

Jeg tør godt garantere, at du om 4 måneder er et sted i dit liv (og i din krop), som du slet ikke tør drømme om lige nu.

 

 

Forløbets pris er 4995 pr måned

 

 

Inklusiv min fulde opmærksomhed, fri adgang til mailkorrespondance, 8 1:1 sessioner via telefon eller Skype, kostvejledning ud fra DNA, fri adgang til alle mine online workshops, lydfiler, e-bøger, meditationer og visualiseringer, et eksemplar af min bog Sunde vaner Smuk figur og alt hvad du ellers får behov for undervejs i forløbet.

 

 

Betal samlet og spar 500 kroner pr måned

 

 

Så er du klar til den VILDESTE opgradering af din krop og dit liv?

Og vil du guides, motiveres, støttes og vejledes af mig de næste 4 måneder (eller endnu længere hvis du ikke kan undvære mig – og det er der en kalkuleret risiko for)?

 

Så tilmeld dig nu og lad os skabe mirakler sammen!

 

 

button-3

 

 

 

Har du spørgsmål til VIP Mentorforløbet?

 

Så skriv til mail@lowcarb.dk, så vender jeg hurtigst muligt tilbage til dig.

 

 

Hvad har DU brug for?

 

På VIP Mentorforløbet er alt skræddersyet efter dine behov.

Har du ubalance i hormonerne, så er det dem, vi går i gang med at rette op på. Er du sulten hele tiden, så får du tips og tricks til at “snyde” din appetit. Ved du præcis hvad du skal gøre, men gør det modsatte, så får du redskaber til at få din hjerne til at samarbejde med dig.

 

 

I 4 måneder får du alt hvad du behøver for at blive den vildeste udgave af dig selv

 

 

Ønsker du dig:

 

 • Et liv hvor den sunde livsstil ikke er noget, du behøver at tænke over, men bare er en selvfølge.
 • En hverdag hvor du har masser af energi, overskud og tid til at gøre de ting, du elsker – uden at der går noget fra hverken din mand eller dine børn.
 • Et liv med balance på alle planer, hvor du vågner op hver morgen og er grundlæggende lykkelig – også selvom det regner og dine børn har holdt dig vågen hele natten.
 • En krop der fungerer optimalt og føles stærk og sund.
 • Et farvel til søvnproblemer, sukkertrang, dårlig fordøjelse, deller, appelsinhud, migræne, træthed, overspisning og selvhad, kropsskam og dårligt selvværd.

 

 

Jeg kunne blive ved!

 

 

Jeg ved, hvor virkningsfulde mine metoder er – jeg har set det med mine egne øjne masser af gange. 

Jeg har hjulpet tusindvis af kvinder med at ændre både deres kroppe og deres liv!

 

Er det din tur nu? Til at få et fantastisk liv og en krop, du elsker?

 

 

button-7