Jeg arbejder på at finde en brødopskrift, der har et højere proteinindhold i forhold til kulhydrat- og fedtindholdet. Denne opskrift er endnu ikke perfektioneret – brødet blev en smule tørt og bastant – men smagen fejler ikke noget. Der bliver et kæmpe brød ud af opskriften, så halvér eventuelt eller frys det i mindre stykker.

 

Ingredienser:

10 æg

5 dl fromage frais (kan erstattes med den fede del af kokosmælk, skyr eller græsk yoghurt)

100 gram smeltet smør

1 dl smagsneutralt proteinpulver

1 dl sesamfrø

4 dl fedtreduceret kokos- eller mandelmel

1/4 dl FiberHusk

5 tsk. bagepulver

1 spsk. salt

 

Æg, fromage frais, smør og proteinpulver blendes sammen, hvorefter resten af ingredienserne røres i. Hold lidt mel tilbage – dejen skal være fast, men ikke en kanonkugle.

Dejen presses ned i en rugbrødsform og bages 45-50 minutter ved 180 grader.

 

 

 

Har du brug for inspiration til at komme i gang med en sundere livsstil?

Så se nærmere på mit 10-ugers online vægttabsforløb spækket med alle de redskaber, du behøver for at ændre livsstil – og fastholde den! 

Du får straks efter betaling adgang til hele første modul med vejledning i kostens sammensætning, opskrifter, indkøbsliste, sukkerafvænningsguide, kostdagbog og meget mere, så du kan gå i gang med det samme.

Læs mere om forløbet og tilmeld dig lige hér