Fyldte champignoner er en rigtig lækkerbisken.

I sidste uge spiste jeg middag med nogle gode veninder, og en af dem havde lavet disse champignoner fyldt med en blanding af pesto og smør drysset med reven ost.

Jeg fik lyst til at lave en udgave uden smør, men med lufttørret skinke – ost, skinke og champignon er jo det perfekte match.

De kan både spises som forret eller som tilbehør til hovedretten.

Fyldte champignoner
Til to personer
Print
Ingredienser
  1. 8 store champignoner
  2. Grøn pesto
  3. 2 skiver lufttørret skinke
  4. 2 skiver ost
Fremgangsmåde
  1. Champignonerne vaskes, og stilken fjernes.
  2. Champignonerne lægges i et fad og fyldes med en lille skefuld pesto, et stykke parmaskinke og til sidst et stykke ost (eller lidt reven ost).
  3. Bages i ovnen 10 minutter ved 200 grader.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Fyldte champignoner

 

P.S. Har du brug for inspiration til at komme i gang med en sundere livsstil? Så se nærmere på mit 10-ugers online vægttabsforløb spækket med alle de redskaber, du behøver for at ændre livsstil – og fastholde den! 

Læs mere om forløbet og tilmeld dig lige hér.

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->