Grøntsagssuppe med kylling er en rigtig efterårsret, der giver varmen efter et par timer ude i kulden. 

Den kan spises som en selvstændig ret – eventuelt med et lækkert stykke low carb brød til, men den er også velegnet som forret, da den sagtens kan holde sig i køleskabet et par dage.

Grøntsagssuppe med kylling
2 personer
Print
Ingredienser
  1. 3 store tomater
  2. 1 porre
  3. Et lille stykke knoldselleri
  4. 5 gulerødder
  5. 5 store fed hvidløg
  6. 2 laurbærblade
  7. 200 gram kyllingebryst
  8. En terning kyllingebouillon
  9. Kogende vand så det dækker
Fremgangsmåde
  1. Grøntsagerne skæres i mindre stykker og lægges i en suppegryde sammen med de rå kyllingebryster, laurbærblade og bouillon.
  2. Suppen koger en halv times tid, til grøntsagerne er møre.
  3. Kyllingestykkerne tages op, og det meste af kogevandet hældes op i en kande.
  4. Suppen blendes og justeres med kogevandet til den ønskede konsistens og smages eventuelt til med lidt salt.
  5. Kyllingen skæres i små tern og lægges tilbage i suppen - eventuelt sammen med et par dl frosne ærter.
  6. Serveres med et ordentligt drys persille.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/
Grøntsagssuppe med kylling

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->