Ingefærmarineret spidskål er superlækkert tilbehør til kraftige kødretter.

Ingefær indeholder masser af vitaminer samt rigelige mængder af mineralet zink.

Den har en kraftig smag, så hvis man ikke er vant til at bruge den i madlavningen, skal man nok begynde med små mængder. 

Ingefærmarineret spidskål
Print
Ingredienser
  1. 1/2 lille hoved spidskål snittet fint
  2. 1 æble i tern
  3. 1 håndfuld mandler
  4. 1 cm revet ingefær
  5. Saften fra 1/2 citron
  6. Lidt sødning
  7. Peber
Fremgangsmåde
  1. Marinaden blandes af ingefær, citron, sødning og peber, hvorefter spidskål, æble og mandler blandes i.
  2. Salaten trækker et par timer i køleskab og vendes gerne ind imellem, så marinaden bliver jævnt fordelt.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/
Ingefærmarineret spidskål

 

Find masser af andre lækre salatopskrifter lige hér.

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->