Her kommer en opskrift på torskerognssalt, selvom jeg faktisk ikke er ubetinget begejstret for torskerogn.

For mig hører torskerogn – og torskerognssalt for den sags skyld – til i kategorien af fødevarer, man spiser, når man er en fattig studerende. Ikke helt så usselt som Jakabov og dåsecocktailpølser, men absolut i “af nød, ikke af lyst”-kategorien.

Men faktisk er torskerognssalat jo både nemt og sundt,når man lige ser bort fra konservesproblematikken.

Okay, jeg var ikke i fare for at overspise (og det er vel et plus i sig selv), men helt dårligt var det faktisk ikke!

Torskerognssalat
Print
Ingredienser
  1. En dåse torskerogn
  2. En stor avocado
  3. 4 spsk. mayonnaise
  4. Salt peber og paprika
  5. 2 blade spidskål
Fremgangsmåde
  1. Torskerogn og avocado skæres i tern og vendes i mayonnaise.
  2. Smages til med lidt salt, peber og paprika og rulles i et blad spidskål.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Torskerognssalat

 

Find flere opskrifter på sunde måltider i opskriftsarkivet.

 

Vil du høre mere fra mig?

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance. 

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.