Måske kender I andre også Wasas små runde kanelknækbrød.

En dag begyndte mine børn at spørge efter dem, og derfor gik jeg i gang med en hjemmelavet udgave.

Okay, de smager ikke som Wasas kanelknækbrød, så dér kan jeg nok ikke narre nogen, men de smager dejligt, så derfor får I alligevel opskriften.

Kanelknækbrød
1 bageplade
Print
Ingredienser
  1. 4 dl mandler malet til mel
  2. 2 spsk. Fiberhusk
  3. 3 spsk. Sukrin gold
  4. 1 spsk. kanel
  5. ½ tsk. salt
  6. 2 dl vand
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienserne blandes (eller køres i foodprocessoren) til en ensartet masse, der rulles ud med en kagerulle mellem to stykker bagepapir.
  2. Snittes i firkanter i en passende størrelse og bages ved 160 grader i cirka 45 minutter, til de tager farve langs kanten.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Kanelknækbrød

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.

 

 

Se også alle mine andre opskrifter på brød og bagværk og selvfølgelig min kogebog Low carb lækkerier, der indeholder 88 opskrifter på brød, bagværk, kager, muffins og meget mere – i low carb udgaver.