Knækbrød er en rigtig god snack at have ved hånden, når sulten pludselig melder sig, og det er også perfekt til et lækkert ostebord.

Kan man bage knækbrød uden noget?

Altså uden mel, uden sukker, uden æg, uden mælkeprodukter?

Svaret er ja, og det er ikke engang svært. Her kommer min opskrift på low carb knækbrød uden mælkeprodukter, gær, æg, gluten, sukker og nødder.

Knækbrød
2 bageplader
Print
Ingredienser
  1. 1 dl hørfrø malet til mel
  2. 1 dl solsikkekerner malet til mel
  3. 2 dl solsikkekerner
  4. 2 dl sesamfrø
  5. 1 dl græskarkerner
  6. 1 dl hørfrø
  7. 2 tsk bagepulver
  8. 2 tsk salt
  9. 2 spsk FiberHusk
  10. 4 dl vand
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienserne røres sammen, rulles ud mellem to stykker bagepapir og ridses med en kniv i passende stykker.
  2. Det øverste stykke bagepapir fjernes, og knækbrødene bages ved 160 grader i cirka 55 minutter.
  3. Hørfrø er rige på de gavnlige omega3-fedtsyrer, der ødelægges ved høj varme, så derfor bages de kun ved 160 grader.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Knækbrød low carb

Se også alle de andre opskrifter på brød og bagværk i opskriftsarkivet.

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->