Denne kokoskonfekt med ekstra protein er lavet med det nye fibersirup fra Funktionel mad.

Fibersiruppen er et helt naturligt produkt, der består af isomalto-oligosakkarider – også kaldet IMO.

Fibrene er uoptagelige for kroppen, så du får den søde smag uden kalorier og blodsukkerstigning.

Siruppen er helt flydende, og når du opvarmer den, inden du blander den med resten af ingredienserne, vil den efterfølgende stivne på køl og give en fast og lækker konsistens.

Du kan læse mere om Fibersirup hér ->

 

Jeg har brugt smagsneutralt proteinpulver i opskriften, men eksperimentér endelig med forskellige smagsvarianter. Bruger du et proteinpulver, der er sødet, kan du undlade sukrin gold.

Kokoskonfekt
4 stk.
Print
Ingredienser
  1. 100 gram Fibersirup Clear (IMO)
  2. 50 gram smagsneutralt proteinpulver
  3. 20 gram sukrin gold
  4. 30 gram kokosmel
  5. En sjat kokosmælk
  6. ½ tsk. vaniljepulver
  7. 1 knivspids salt
  8. 30 gram hakket mørk chokolade
  9. Evt. 50 gram mørk chokolade til overtræk
Fremgangsmåde
  1. Opvarm fibersiruppen til den lige netop bobler.
  2. Bland proteinpulver med sukrin gold, kokosmel, kokosmælk, vaniljepulver og salt.
  3. Hæld den varme sirup over resten af ingredienserne og bland godt.
  4. Tilsæt hakket chokolade og ælt blandingen sammen med hænderne.
  5. Form 4 barer af massen og stil dem på køl en times tid.
  6. Skær dem eventuelt i mindre bidder og overtræk dem med mørk chokolade.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/
Kokoskonfekt med ekstra protein

 

Prøv også opskriften på de lækre proteinbarer med chokolade.

 

Vil du høre mere fra mig?

 

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter.

 

Tilmeld dig lige hér.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.