Disse lækre kyllingemuffins er perfekte i madpakken eller som mellemmåltid, men de kan sådan set spises til alle måltider – selv til morgenmad.

Jeg lavede dem i store siliconeforme, men porcelænsforme er lige så fine. Jeg fandt inspirationen i I FORM, men ændrede en del i opskriften undervejs.

Kyllingemuffins
Print
Ingredienser (6 stk.)
  1. 350 gram hakket kyllingekød
  2. 2 æg
  3. 3 dl fint revne grøntsager (jeg brugte bladselleri, hvidkål, rød peber og gulerod)
  4. 1 revet løg
  5. 1 håndfuld finthakkede oliven
  6. 2-3 fed presset hvidløg
  7. 1 håndfuld frisk basilikum
  8. 1 spsk. dijonsennep
  9. 1-2 tsk. salt
  10. 1 tsk. tørret rosmarin
  11. 1 dl sesamfrø
  12. 1/2 dl mandelmel (eller andet fedtreduceret mel)
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienserne røres sammen, hældes i 6 muffinforme og bages ved 180 grader i 25 minutter.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/
Kyllingemuffins  

Kyllingemuffins

 

Vil du høre mere fra mig?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk et uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur

Tilmeld dig lige hér.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.