Denne lækre glutenfri banankage er bagt med rismel, så hvis du lever efter low carb-principperne er det ikke denne kage, du skal kaste dig ud i.

Prøv i stedet en af mine andre lækre kager ->

 

Til at søde kagen har jeg brugt en blanding af sukrin gold og kokossukker. Begge dele har samme volumen som sukker og kan erstattes med et hvilket som helst sødemiddel med nogenlunde samme volumen, f.eks. rørsukker, honning, agavesirup eller fibersirup.

Glutenfri banankage
6 personer
Print
Ingredienser
  1. 2 æg
  2. 1,5 dl sødning
  3. 2,5 dl rismel
  4. 1 spsk. kanel
  5. 1 tsk. bagepulver
  6. 50 gram smeltet smør (eller kokosolie)
  7. 3 mosede bananer
  8. 35 gram hakkede nødder
  9. 50 gram hakket chokolade
Fremgangsmåde
  1. Æg og sødning røres sammen, hvorefter de tørre ingredienser blandes i.
  2. Derefter tilsættes smeltet fedtstof og mosede bananer, og til sidst røres hakkede nødder og hakket chokolade i.
  3. Kagen hældes i en lille form på 15-20 cm i diameter og bages ved 185 grader i 30 minutter.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

DSC08566

DSC08587

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->