Denne opskrift på labre chokolademuffins fandt jeg inspiration til i sidste uges Familie Journal.

De er så gode, at min datter spiste en hel, og hun er ellers meget kritisk over for den mindste smag af sukrin, mandelmel eller andre utraditionelle ingredienser.

Chokolademuffins
4 stk.
Print
Ingredienser
  1. 2 æg
  2. 4 spsk. sukrin gold
  3. ½ dl piskefløde
  4. 35 gram smeltet smør
  5. 30 gram fedtreduceret mandelmel
  6. 2 tsk. Fiberhusk
  7. 1 spsk. kakao
  8. ½ tsk. bagepulver
  9. 40 gram chokolade (til pynt)
  10. Frysetørrede hindbær (til pynt)
Fremgangsmåde
  1. Æggene piskes med sukrin, hvorefter fløde og smør røres i.
  2. De tørre ingredienser røres i, og dejen hældes i 4 store muffinforme, der bages ved 180 grader i cirka 20 minutter.
  3. De varme kager drysses med hakket chokolade og frysetørrede hindbær.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Chokolademuffins

 

Vil du have flere lækre kageopskrifter?

 

Find dem i opskriftsarkivet og se også nærmere på min kogebog Low carb lækkerier.

 

Vil du høre mere fra mig?

 

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter.

 

Tilmeld dig lige hér.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

 

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.