Så er den her – opskriften på lakridsmarcipan, som mange af jer har ønsket!

Lakridsmarcipan
Print
Ingredienser
  1. 150 gram smuttede mandler
  2. 3 spsk. sukrin gold
  3. 2 tsk. lakridspulver (jeg brugte Bülows raw)
  4. 5 dråber mandelessens (Urtegaarden) – vær opmærksom på, at andre mærker skal doseres anderledes)
  5. 1 æggehvide
Fremgangsmåde
  1. Mandlerne køres i foodprocessoren, til de er malet til mel, hvorefter resten af ingredienserne tilsættes og køres, til massen begynder at samle sig.
  2. Marcipanen trilles til kugler, der dyppes i mørk chokolade.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Lakridsmarcipan

Lakridsmarcipan

 

Har du lyst til en anden variant end lakridsmarcipan? Alle  mine andre marcipanopskrifter finder du lige hér.

Se også min lækre jule e-bog med over 40 opskrifter på alle de traditionelle julelækkerier i low carb/LCHF-venlige udgaver. Du finder den lige hér.

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.