I har efterspurgt den længe – brunsvigeren. Og nu er den her. Brunsviger hører dog ikke til mit foretrukne bagværk, så jeg skal ikke kunne sige, om den helt kan måle sig med originalen. Men den smagte dejligt! Dog blev selve kagen lige en tand for tyk, og så går æggesmagen fra dejen igennem, så jeg vil anbefale at smøre dejen ret tyndt ud på bagepladen.

LCHF brunsviger
½ bageplade/12 stykker
Print
Ingredienser
  1. 8 æg
  2. 2 dl kokosmælk
  3. 50 gram smeltet smør
  4. 4 spsk. fiberhusk
  5. 1 1/2-2 dl fedtreduceret mandelmel (eller andet fedtreduceret mel)
  6. 8 spsk. sukrin gold
  7. 4 tsk. bagepulver
Fyld
  1. 150 gram smør
  2. 150 gram sukrin gold
  3. Evt. en spsk. kanel
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienser blendes sammen og smøres tyndt ud på en halv bageplade eller i en form i samme størrelse.
  2. Bages ved 200 grader i 10 minutter, hvorefter fyldet lægges på.
Fyld
  1. Smørret smeltes og blandes med smør og sukrin.
  2. Når kagen har bagt 10 minutter, hældes fyldet over, og kagen bages færdig i 15-20 minutter.
  3. Stik eventuelt en gaffel ned et par steder i din brunsviger, så fyldet synker ned.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/
brunsviger

I et andet indlæg har jeg bevist at opskriften på brunsviger også kan bruges til kanelsnegle!

Se også alle mine andre opskrifter på brød og bagværk i opskriftsarkivet.

Vil du have flere opskrifter på lækkerier uden mel og sukker, så tjek mine kogebøger Low carb lækkerier og Familiens low carb favoritter – der er rabat, hvis du hapser dem begge på en gang. Læs mere og bestil hér.