Fastelavn sig nærmer, og I skal selvfølgelig have opskriften på lækre LCHF fastelavnsboller. Det er nogle heftige fedtbomber, men det er jo kun fastelavn en gang om året.

LCHF fastelavnsboller
8 stk.
Print
Ingredienser
  1. 4 æg
  2. 1/2 dl sukrin gold
  3. 65 gram smeltet smør
  4. 1 dl fløde (eller kokosmælk)
  5. 1 dl fedtreduceret mandelmel
  6. 3 spsk. Fiberhusk
  7. 1 tsk. kardemomme
  8. 2 tsk. bagepulver
Hindbærmousse
  1. 1 dl frosne hindbær
  2. 1/2 dl sukrin gold
  3. 2 dl piskefløde
  4. 1/2 tsk. vaniljepulver
Fremgangsmåde
  1. Æggene piskes med sukrin gold, hvorefter fløde og smør tilsættes.
  2. De tørre ingredienser blandes og vendes i.
  3. Dejen hviler 10 minutter, så fibrene får mulighed for at suge væske til sig, hvorefter dejen er fast nok til at trilles til boller (ellers tilsæt lidt ekstra mel).
  4. Bollerne lægges på bageplade og bages cirka 12-15 minutter ved 200 grader.
Hindbærmousse
  1. Hindbær og sukrin gold koges op og koger i 5 minutter, hvorefter det afkøles.
  2. Fløden piskes med vanilje til hårdt skum.
  3. Begge dele blandes og hældes i sprøjtepose, hvorefter det fyldes i bollerne, der er skåret midt over.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

LCHF fastelavnsboller

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.