Her kommer opskriften på en low carb nutella, der smager mindst lige så skønt som den traditionelle.

Efter mit indlæg forleden om hvorvidt brøderstatninger kan forhindre vægttab, er det måske en smule tarveligt at publicere et indlæg om hjemmelavet low carb nutella, men fortvivl ikke – det kan jo også spises med en ske 😉

Kakao og kokosmælk kan justeres alt efter, hvor mild en smag man ønsker.

Jeg har fået ny computer, og da jeg var lidt for hurtig i vendingen, slettede jeg alle billederne i en ruf – derfor står den på genbrugsbilleder de næste par dage.

Low carb nutella
1 glas
Print
Ingredienser
  1. 150 gram hasselnødder
  2. 1-2 spsk. kakao
  3. 1 spsk. kokosolie
  4. 1-2 spsk. kokosmælk (den fede del)
  5. 3-4 spsk. sødning (jeg brugte 2 spsk. sukrin og et par dråber stevia)
Fremgangsmåde
  1. Hasselnødderne ristes på en tør pande ved middel varme i 10 minutter, til skallen kan gnides af (efter afkøling).
  2. Hasselnødderne males til smør i foodprocesseren - eller til finest muligt mel.
  3. Resten af ingredienserne blandes i, og der smages til med eventuelt mere sødning.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

low carb nutella

 

Billedet har jeg lånt fra min kogebog Low carb lækkerier, som du kan læse mere om og købe et eksemplar af hér.

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->