Min mand skal have æren for dette macho-brød.

I sommerferien besluttede han sig for – bare for sjov – at udelade kornprodukter af sin kost. Han fik i løbet af 14 dage den vildeste six pack på maven, hvilket ingen ville have klaget over, hvis ikke det var fordi der samtidig begyndte at stikke knogler ud på mystiske steder.

Derfor måtte kulhydraterne igen trappes op, og rugbrød er nemt og velsmagende, men efter en måneds afholdenhed kunne han tydeligt mærke, at gluten ikke længere var hans ven. Det har han så brugt de sidste 14 dage på at skabe sig over, men nu er det slut, for macho-brødet er opfundet, og han kan bage det, så tit han vil.

Det er også ham, der bager rugbrød, så bagetjansen er velkendt, det var bare opskriften der manglede.

Macho-brødet indeholder olie og proteinpulver for at give mæthed og næring til store og aktive kroppe 🙂

Macho-brød
2 bradepander/16 store stykker
Print
Ingredienser
  1. 8 æg
  2. 2 dl græsk yoghurt
  3. 1 dl FiberHUSK
  4. 1 dl fedtreduceret mandelmel
  5. 1/2 dl olivenolie
  6. 50 gram smagsneutralt proteinpulver
  7. 4 dl blandede frø og kerner
  8. 3 tsk. salt
  9. 3 tsk. bagepulver
Fremgangsmåde
  1. Æg, yoghurt, FiberHUSK, mandelmel. proteinpulver og bagepulver blendes med håndblenderen, hvorefter frø og kerner røres i.
  2. Dejen bredes ud på to bageplader og bages ved 200 grader i 20 minutter.
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/

Machobrød

 Se alle mine andre opskrifter på brød og bagværk i opskriftsarkivet.