Nye små kartofler hører for mange af os sommeren til.

Selvom du spiser efter low carb principperne, kan du sagtens ind imellem få plads til et par kolde kartofler. Når kartoflerne afkøles efter kogning, omdannes en del af stivelsen til resistent stivelse, der ikke optages i kroppen.

Desuden indeholder kartofler masser af vitaminer og mineraler.

Denne broccolisalat med kartofler og forårsløg mætter godt og smager skønt.

Mættende broccolisalat med kartofler og forårsløg
Print
Ingredienser
  1. 800 g broccoli
  2. 400 g små kartofler
  3. 3 forårsløg
Dressing
  1. 1 dl mayonaise
  2. 2 dl skyr
  3. 2 spsk. tørret dild
  4. 2 spsk. citrosaft
  5. 1 spsk. sukrin gold
  6. Salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Kog kartoflerne som anvist på posen og lad dem køle helt af, før de skæres i skiver.
  2. Skær den nederest del af broccolien og damp toppen i gryde med låg i 4-5 minutter.
  3. Skær forårsløg i skiver og den færdigdampede broccoli i mindre stykker.
  4. Bland dressingen og smag til med salt og peber.
  5. Vend forsigtigt dressingen sammen med kartofler, broccoli og løg.
  6. Lad gerne salaten trække i køleskab i min. 30 minutter før servering.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/
Broccolisalat med kartoffel og forårsløg

 

 

Vil du have flere lækre salatopskrifter?

 

Find dem i opskriftsarkivet og se også nærmere på min kogebog Familiens low carb favoritter.

 

Vil du høre mere fra mig?

 

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter.

 

Tilmeld dig lige hér.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.