Forleden dag lavede jeg de lækreste mandelpandekager.

Jeg har efterhånden lavet mange forskellige udgaver af pandekager og min favorit er peanutpandekagerne fra min kogebog Low carb lækkerier, men disse mandelpandekager er nu heller ikke værst.

Man kan overveje en dråbe mandelessens, hvis man ønsker marcipansmagen endnu mere fremtrædende.

Som bekendt slettede jeg i går uforvarende 400 billeder fra mit kameras hukommelseskort, så går I glip af billedet af disse mandelpandekager (der er i stedet lånebillede fra min kogebog), som blev serveret med den lækreste chokoladesauce – min kræsne datter var meget begejstret.

Mandelpandekager
20 små
Print
Ingredienser
  1. 5 æg
  2. 1 dl kokosmælk (blandet af både den fede og den tynde del)
  3. 2 spsk. mandelsmør
  4. 30 gram smagsneutralt proteinpulver
  5. 2 spsk. Fiberhusk
  6. 2 spsk. fedtreduceret mandelmel
  7. 1 tsk. bagepulver
  8. 4 spsk. sukrin gold (eller tilsvarende sødning)
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienserne blendes sammen og hviler i 10 minutter, så fibrene får mulighed for at suge væske til sig.
  2. Hvis dejen er for tynd, tilsættes lidt ekstra mandelmel eller Fiberhusk.
  3. Dejen steges på en pande som små klatter ved middel varme.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Mandelpandekager

 

Flere pandekageopskrifter? Find dem lige hér.

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->