Så er der lavet marcipan med gulerod og Grand marnier.

Nogle vil måske mene, at det er lidt for aparte med marcipan med gulerod i . Men prøv det, for det giver en dejlig saftighed.

Grand Marnier er en fransk orangelikør baseret på cognac. Den er sødere i smagen end Cointreau, men de to kan sagtens erstatte hinanden, så hvis man skaffede Cointreau til at lave min orangemarcipan, kan man sagtens bruge den til denne opskrift også.

Marcipan med gulerod og Grand marnier
Print
Ingredienser
  1. 150 gram smuttede mandler
  2. 3 spsk. sukrin gold
  3. 5 dråber mandelessens (Urtegaarden) – vær opmærksom på, at andre mærker skal doseres anderledes)
  4. 50 gram fintrevet gulerod
  5. 1 spsk. Grand Marnier
Fremgangsmåde
  1. Mandlerne køres i foodprocessoren, til de er malet til mel, hvorefter resten af ingredienserne tilsættes og køres, til massen begynder at samle sig.
  2. Marcipanen trilles til kugler, der dyppes i mørk chokolade.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Marcipan med gulerod og Grand marnier

Marcipan med gulerod og Grand marnier

Har du lyst til en anden variation end marcipan med gulerod og Grand marnier? Alle  mine andre marcipanopskrifter finder du lige hér.

Se også min lækre jule e-bog med over 40 opskrifter på alle de traditionelle julelækkerier i low carb/LCHF-venlige udgaver. Du finder den lige hér.

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.