Her kommer endnu en laber marcipanopskrift – denne gang marcipan med mocca og Baileys.

Aldrig har man set så meget alkohol i mine opskrifter som i denne søde juletid.

Jeg er faktisk ikke vild med alkohol – ikke engang rødvin – men i marcipan smager det dejligt!

Man skal jo ikke tro, at Baileys er hverken sukkerfri eller kulhydratfattig, og den kan selvfølgelig udelades af opskriften. Den rene moccamarcipan smager også dejligt!

Marcipan med mocca og Baileys
Print
Ingredienser
  1. 150 gram smuttede mandler
  2. 3 spsk. sukrin gold
  3. 5 dråber mandelessens (Urtegaarden) – vær opmærksom på, at andre mærker skal doseres anderledes)
  4. 1 spsk. frysetørret (instant) kaffe opløst i en smule kogende vand
  5. 2 spsk. Baileys
Fremgangsmåde
  1. Mandlerne køres i foodprocessoren, til de er malet til mel, hvorefter resten af ingredienserne tilsættes og køres, til massen begynder at samle sig.
  2. Marcipanen trilles til kugler, der dyppes i mørk chokolade.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Marcipan med mocca og Baileys

Marcipan med mocca og Baileys

Har du lyst til en anden variant end marcipan med mocca og Baileys? Alle  mine andre marcipanopskrifter finder du lige hér.

Se også min lækre jule e-bog med over 40 opskrifter på alle de traditionelle julelækkerier i low carb/LCHF-venlige udgaver. Du finder den lige hér.

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.