Her kommer opskriften på morgenpandekager, som er både gluten- og laktosefri.

En rigtig weekendluksus er nemlig at kunne forkæle familien med pandekager til morgenmad – især i en udgave der giver mæthed lige til frokost.

Morgenmandekager med kokosmælk
Cirka 16 stk.
Print
Ingredienser
  1. 6 æg
  2. 200 ml kokosmælk
  3. 30 gram smagsneutralt proteinpulver
  4. 1 spsk. FiberHusk
  5. 4 spsk. sukrin gold
  6. 1 spsk. kanel
  7. 1 tsk. kardemomme
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienserne blendes og steges som små tykke pandekager ved middel varme.
  2. Serveres som de er eller med frugt eller eventuelt lidt agavesirup.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/
pandekager

 

Vil du have flere opskrifter på morgenmad?

Og vil du vide præcis, hvordan du sammensætter et morgenmåltid, der smager skønt, giver dig energi hele dagen og holder dit blodsukker stabilt, så du undgår sukkertrang om eftermiddagen?

Læs mere om min e-bog Low carb morgenmad hér ->