Denne opskrift på low carb nutella er ikke for de fedtforskrækkede, men hvis man lever efter LCHF-principperne, er denne opskrift afgjort en mulighed til særlige lejligheder.

Ja, for selvom den er fyldt med mættende og næringsfyldte sager, har jeg man ofte en tendens til at overspise i det søde.

Low carb nutella
1 glas
Print
Ingredienser
  1. 2 æggeblommer
  2. 75 gram Sukrin gold
  3. 3 spsk. kakao
  4. ½ tsk vaniljepulver
  5. 30 gram smeltet smør
  6. 20 gram smeltet creamed coconut (Cosmoveda) - kan erstattes med kokosolie
  7. 1 dl piskefløde
  8. 100 g hasselnødder
Fremgangsmåde
  1. Hasselnødderne ristes ved lav temperatur på pande i 10 min og males herefter til fint mel.
  2. Æggeblommerne piskes med Sukrin, vanille, kakao og fløde og det smeltede smør og creamed coconut hældes i.
  3. Dernæst røres hasselnødderne i og massen sødes ekstra, hvis der er behov for det.
  4. Hældes på glas og stilles på køl.
  5. Haps!
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/

Low carb nutella

Find flere opskrifter på chokoladelækkerier i opskriftsarkivet.