Jeg elsker oksekødssuppe – og suppe i det hele taget – om efteråret.

I sidste uge fik jeg et godt tip af Helle om, at jeg 10 minutters kørsel fra mit hjem kunne få fingrene i kød fra græsfodret Herefordkvæg til rimelige priser.

Så jeg var på indkøb i sidste weekend. 

Oksekødssuppe
4 personer
Print
Suppe
  1. 2,5 liter vand
  2. 1 kilo oksetværreb
  3. 4 laurbærblade
  4. 1/2 revet knoldselleri
  5. 3 fintsnittede porrer
  6. 5 revne gulerødder
  7. 1 dl mosede/flåede tomater
  8. 3 spsk. salt
  9. 1 spsk. paprika
  10. 1 tsk. tørret timian
Kødboller
  1. 400 gram hakket oksekød
  2. 1 dl hakket persille
  3. 4 fed hvidløg
  4. Et halvt revet løg
  5. 1 æg
  6. 1 tsk. salt
  7. 1 tsk. FiberHusk
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienserne til suppen lægges i en gryde, og suppen koger en eftermiddag - f.eks. 4 timer. Suppen smages til med mere salt og tværrebet tages op.
  2. Alle ingredienserne til kødboller røres sammen og formes til små kødboller, der lægges i suppen og koger 15 minutter.
  3. Suppen serveres brændende varm med lækkert brød.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/
soup-1324038-1598x1062

 
Se alle mine andre opskrifter på suppe lige hér.

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->