Disse lækre omeletvafler kan spises både morgen, middag og aften.

Og så sker der altså et eller andes hos børn, når en omelet pludselig har form som en vaffel – pludselig bliver de meget mere interessante.

Når du skal lave omeletter i vaffeljernet skal du kun bruge den halve mængde dej af normalt.

Jeg startede med at bruge samme mængde æggemasse, som jeg normalt bruger vaffeldej, hvilket resulterede i utrolig meget æggemasse ud over køkkenbordet og ned af skabslågerne.

Omeletvafler
4 stk.
Print
Ingredienser
  1. 4 æg
  2. 4 spsk. piskefløde
  3. 1 spsk. fiberhusk
  4. 1 lille tsk. salt
  5. Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienserne blendes sammen og bages i vaffeljern.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/
Omeletvafler

Flere opskrifter?

Spring direkte til opskriftsarkivet ->

 

Mere inspiration?

Se alle mine produkter hér

 

Vil du høre mere fra mig?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur, hvor du kan læse mere om de 4 klassiske vægttabsfælder. 

Tilmeld dig lige hér.

 
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.