Ophørsudsalg lyder måske dramatisk, men der er store ændringer på vej i min lille forretning, så jeg er ved at tage afsked med en masse gamle produkter, som jeg ikke længere vil sælge. 

 

Jeg har været lidt stille hér på bloggen det sidste stykke tid, og det er fordi, jeg har gået og summet over, hvad jeg egentlig har lyst til at skrive om, at sælge og at beskæftige mig med.

Og en ting, jeg er blevet klar over, er, at mine nuværende produkter ikke længere skal sælges i min forretning.

 

Alle mine onlineprodukter – både e-bøger, forløb og online workshops bliver taget af de virtuelle hylder, når sommeren er forbi. Men inden de forsvinder, får du muligheden for at købe dem til spotpris.

 

E-bøgerne koster helt ned til 20 kroner stykket (normalpris op til 85 kroner), mine populære online workshops om alt fra appetitregulering og kosttilskud til hormonbalance og motivation koster 50 kroner (normalpris op til 225 kroner), og du kan købe mit 3-ugers onlineforløb 21-dages vanetjek til kun 185 kroner (normalpris 495 kroner).

 

Så brug sommeren på at fordybe dig i din sundhed og sammensæt din helt egen “pakke” af lækre produkter til lige præcis dit behov – uanset om du ønsker dig vægttab, nye sunde vaner eller noget helt andet.

Jeg vil selv bruge sommeren på at gå og summe over, hvad jeg SÅ kan tilbyde dig!

 

Er du i tvivl om, hvilke produkter der passer bedst til dig, så skriv til mig på mail@lowcarb.dk med dine spørgsmål, så vender jeg tilbage til dig.

 

Se alle de vilde rabatter hér ->

 

Sommerrabat