Få kærlig inspiration til sunde vaner, et liv i balance og en krop du elsker ‐ direkte i din indbakke

Archive for Brød og bagværk - page 3

Peanutkiks

Peanutkiks

Her kommer opskriften på lækre peanutkiks – lige til madpakken eller som eftermiddagssnack. Hvis du endnu ikke har fået fingre i peanutmelet, kan du selvfølgelig erstatte det med de andre fedtreducerede meltyper. Peanutkiks (1/2 bageplade): 1 dl fedtreduceret peanutmel 1 dl hørfrø 1 dl peanuts,…

Læs mere →

Saftige low carb chokolademuffins

Saftige low carb chokolademuffins

Disse low carb chokolademuffins er lækre og med den helt rigtige svampede konsistens.   Vil du have mere inspiration? Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->   Vil du høre mere fra mig? Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af…

Læs mere →

LCHF kanelsnegle

LCHF kanelsnegle

Forleden dag da jeg lavede brunsviger til jer, testede jeg lige, om dejen også var gangbar til kanelsnegle. Kanelsnegle uden hvedemel er jo dødsdømt på forhånd, fordi dejen ikke kan rulles ud, men min praktikant Kia har fået den fremragende idé at sprøjte en spiral af dejen…

Læs mere →

LCHF brunsviger

LCHF brunsviger

I har efterspurgt den længe – brunsvigeren. Og nu er den her. Brunsviger hører dog ikke til mit foretrukne bagværk, så jeg skal ikke kunne sige, om den helt kan måle sig med originalen. Men den smagte dejligt! Dog blev selve kagen lige en tand…

Læs mere →

LCHF fastelavnsboller

LCHF fastelavnsboller

Fastelavn sig nærmer, og I skal selvfølgelig have opskriften på lækre LCHF fastelavnsboller. Det er nogle heftige fedtbomber, men det er jo kun fastelavn en gang om året.   Vil du have mere inspiration? Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->   Vil du…

Læs mere →

Krydrede hvidløgsflûtes – low carb og glutenfri

Krydrede hvidløgsflûtes – low carb og glutenfri

Her kommer opskriften på lækre hvidsløgsflûtes. Flere af mine læsere har efterspurgt brødopskrifter, der ikke smager af kage. Både kokosmel og mandelmel er søde i smagen, så derfor er første skridt at kaste sig over det fedtreducerede sesammel. Derudover har jeg tilsat hvidløg og krydderier…

Læs mere →

Mandel-macadamiaboller

Mandel-macadamiaboller

Disse mandel-macadamiaboller er bløde og søde og egner sig godt til ost eller morgenmad. Hvis du hellere vil have “madboller” til sandwich, kan du i stedet prøve gulerodsbollerne. Hvis du ikke er vant til at bage low carb brød eller ofte oplever, at bagværket ikke bliver…

Læs mere →

Knækbrød uden noget

Knækbrød uden noget

Knækbrød er en rigtig god snack at have ved hånden, når sulten pludselig melder sig, og det er også perfekt til et lækkert ostebord. Kan man bage knækbrød uden noget? Altså uden mel, uden sukker, uden æg, uden mælkeprodukter? Svaret er ja, og det er…

Læs mere →

Juice og pulpbrød

Juice og pulpbrød

Jeg har planer om at leve meget sundt den næste måned! Så sundt at nogle vil synes, jeg er irriterende. Okay, det er der måske allerede nogle, der synes… Men ligefrem så sundt at andre sunde vil synes, jeg er irriterende. Svinsk sund. Ja ja,…

Læs mere →

Blødt nøddebrød

Blødt nøddebrød

Dette lækre nøddebrød servede min søster i sidste uge, da hun holdt børnefødselsdag for min yngste nevø, der fyldte 4 år. Den oprindelige opskrift er fra en bog, der hedder Sundhed med Olivia, og jeg har naturligvis rettet opskriften til efter mine egne præferencer. Brødet…

Læs mere →

Page 3 of 5 1 2 3 4 5