Få kærlig inspiration til sunde vaner, et liv i balance og en krop du elsker ‐ direkte i din indbakke

.

Archive for Brød og bagværk - page 4

Sesamkiks

Sesamkiks

Jeg er ret vild med sesamfrø, og da jeg blev opmærksom på dette fintmalede sesammel, var den første tanke, der faldt mig ind, sesamkiks. Og de blev rigtig gode. Jeg kan godt lide lidt krydrede kiks, så næste gang vil jeg tilsætte lidt oregano og rosmarin….

Læs mere →

Banan-karamelmuffins

Banan-karamelmuffins

I sidste uge havde min søn 100 dages skolejubilæum, så han kom hjem og spurgte, om jeg ikke ville bage til hans klasse. Jeg ryddede skufferne for rester af nødder og fandt et par bløde bananer – og så improviserede jeg. Det blev til sunde…

Læs mere →

Banankanelmuffins

Banankanelmuffins

Her kommer opskriften på lækre banankanelmuffins, fordi der er noget, der skal fejres. I går gik andet oplag at min kogebog Low carb lækkerier i trykken. Og det er jeres skyld! Tak fordi I har købt bogen til jer selv, til gaver eller bestilt den på…

Læs mere →

Peanutbutter cookies

Peanutbutter cookies

Jeg elsker peanutbutter! Og jeg elsker cookies, så her kommer peanutbutter cookies inspireret af Maja, der dog benytter sig af både mel og sukker i sine opskrifter, men tager så fine billeder, at man får lyst til at forsøge sig med sukkerfri udgaver. Har du set,…

Læs mere →

Hørfrøkiks – et dagligt fibertilskud

Hørfrøkiks – et dagligt fibertilskud

Disse hørfrøkiks kan give dig et dagligt fibertilskud. Fibre er gode for fordøjelsen, giver mæthedsfornemmelse, da fibrene svulmer op i maven, og de hjælper desuden til med at fjerne kroppens affaldsstoffer. Jeg har gode erfaringer med klienter, der er mindre sultne, når de dagligt indtager 30 gram…

Læs mere →

Choko-nøddemuffins

Choko-nøddemuffins

Så er der fredagskage – dejlige choko-nøddemuffins. Hvis du ikke så opskriften på bagsiden af Familie Journalens lavkarbotillæg for et par uger siden, kommer opskriften her. Lækre saftige muffins med nødder og chokolade. I øjeblikket får jeg nogle påmindelser om, at jeg skal give slip på…

Læs mere →

Knækbrød med grøntsagsfibre

Knækbrød med grøntsagsfibre

Knækbrød med grøntsagsfibre er en fremragende måde at få mere grønt – og til at få brugt de overskydende fibre fra juicepresningen, så de ikke går til spilde. Jeg bruger altid fibrene fra juicepresningen i madlavningen. Er det rene grøntsagsfibre bruger jeg dem i frikadeller,…

Læs mere →

Macho-brød

Macho-brød

Min mand skal have æren for dette macho-brød. I sommerferien besluttede han sig for – bare for sjov – at udelade kornprodukter af sin kost. Han fik i løbet af 14 dage den vildeste six pack på maven, hvilket ingen ville have klaget over, hvis ikke det…

Læs mere →

Søde muffins med kanel og karamel

Søde muffins med kanel og karamel

Disse disse søde muffins med kanel og karamel blev bagt, eftersom udløbsdatoen for køleskabets indhold af creme fraiche nærmede sig. Derfor var en bagedag på sin plads. Lucumapulveret i opskriften kan godt udelades, men har man det på lager, giver det en karamelagtig smag. Det…

Læs mere →

Nøddekiks

Nøddekiks

Disse nøddekiks er en lækker lille snack til eftermiddagskaffen:   Hvis du vil have flere opskrifter på low carb brød og bagværk, så kig i opskriftsarkivet.   Vil du høre mere fra mig? Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails…

Læs mere →

Page 4 of 5 1 2 3 4 5