Det er måske ikke tit,  du tænker på at sætte et spidskål i ovnen…

Med ost og gode krydderier bliver ovnbagt spidskål imidlertid rigtig lækkert – og så passer det oven i købet sig selv, så du kan tilberede kød eller fisk imens. Smart ik?

Ovnbagt spidskål
Print
Ingredienser
  1. 1 spidskål
  2. Revet ost til gratinering
  3. Krydderurtesalt
  4. Italiensk krydderiblanding fra Urtekram (eller krydderi efter eget valg)
Fremgangsmåde
  1. Fjern de yderst blade på spidskålen og den nederste del af stokken.
  2. Del herefter spidskålen i 4 kvarte.
  3. Læg de 4 spidskålbåde i et ildfast fad på et stykke bagepapir.
  4. Drys med salt og krydderier.
  5. Til sidst lægges den revet ost på spidskålen.
  6. Sæt fadet i en varm ovn og bag kålen i ca. 25 minutter ved 200 grader.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

ovnbagt spidskål 

Find flere opskrifter på middagsretter i opskriftsarkivet.

Eller se nærmere på min kogebog Familiens low carb favoritter.


Vil du høre mere fra mig?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter.

Tilmeld dig lige hér.


Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.