Hjemme hos mig er det min mand, der står for brødbagningen, og faste læsere vil vide, at jeg ikke holder mig for god til at stjæle hans opskrifter.

Her kommer en lækker opskrift på peanut-pulpbrød bagt med den overskydende pulp fra juicepresningen.

Har du ikke grøntsagspulp ved hånden, kan du bruge revne grøntsager i stedet. De indeholder dog lidt mere væske, så i så fald skal du tilsætte en smule mere fedtreduceret mel.

I denne opskrift er der brugt fedtreduceret peanutmel, men det kan erstattes af de andre fedtreducerede meltyper. 

Peanut-pulpbrød
2 bageplader
Print
Ingredienser
  1. 3 dl pulp fra juicepresningen
  2. 6 æg
  3. 2 dl creme fraiche
  4. 1 dl Fiberhusk
  5. 1 dl fedtreduceret peanutmel
  6. ½ dl olivenolie
  7. 4 dl blandede frø og kerner
  8. 3 tsk. bagepulver
  9. 3 tsk. salt
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienserne røres sammen, fordeles på to bageplader og bages cirka 25 minutter ved 200 grader.
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/
DSC06431

Flere opskrifter?

Spring direkte til opskriftsarkivet ->


Vil du høre mere fra mig?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter.

Tilmeld dig lige hér.

 
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.