Denne Pina colada marcipan havde jeg længe i tankerne, før det lykkedes mig at lave den.

Malibu var nemlig ikke sådan lige at opdrive i omgangskredsens barskabe, den kunne ikke købes i miniatureflasker, og at købe en flaske, når man skal bruge en skefuld, er jo helt tåbeligt.

Men kommer tid kommer råd, for et vist medlem af husstanden efterlod i en sen aftentime sin jakke på den lokale bar, da han var ude med gutterne.

Og som om det ikke var ærgerligt nok i sig selv, blev han udstyret med en lille plastikkop, da turen dagen efter gik til åstedet for at fremskaffe jakken.

Hjem kom han med både jakke og Malibu i plastikkop, så alle var glade, og der kom Pina colada marcipan på bordet.

Pina colada marcipan
Print
Ingredienser
  1. 150 gram smuttede mandler
  2. 3 spsk. sukrin gold
  3. 5 dråber mandelessens (Urtegaarden) – vær opmærksom på, at andre mærker skal doseres anderledes)
  4. 1 spsk. Malibu
  5. 50 gram ananas
Fremgangsmåde
  1. Mandlerne køres i foodprocessoren, til de er malet til mel, hvorefter resten af ingredienserne tilsættes og køres, til massen begynder at samle sig.
  2. Marcipanen trilles til kugler, der dyppes i mørk chokolade.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Pina colada marcipan

Pina colada marcipan

 
Har du lyst til en anden variation end Pina colada marcipan? Alle  mine andre marcipanopskrifter finder du lige hér.

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.