Juni rimer på hyldeblomstsaft, og hyldeblomstsaft er ofte lig med store mængder sukker.

Men her kommer light-udgaven:

Hyldeblomstsaft
Print
Ingredienser
  1. 20 skærme hyldeblomst
  2. 1 dl sukrin
  3. 1 citron i skiver
  4. 1 liter kogende vand
  5. Eventuelt rødbedesaft
Fremgangsmåde
  1. Hyldeblomsterne skylles, lægges i en skål og drysses med sukrin.
  2. En citron skæres i skiver og lægges ved, hvorefter det kogende vand hældes over.
  3. Saften trækker i køleskab 2-3 dage, hvorefter den smages til med sukrin og eventuelt farves med lidt rødbedesaft.
  4. Serveres iskold blandet med danskvand - så kan man jo lade som om, det er lambrusco 😉
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

elder-blossoms-2-1624938

 

Vil du høre mere fra mig?

 

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance. 

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

 

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.