Pizza med grøntsagsbund kan faktisk varieres i det uendelige: blomkål, broccoli, squash, hvidkål, spidskål og alt muligt andet – grøntsagerne skal bare rives helt fint.

I opskriften på pizza med grøntsagsbund har jeg taget udgangspunkt i Blomkålspizzaen, men skiftet lidt af blomkålen ud med squash. Det gjorde bunden noget mere fugtig, og den skulle således forbages i længere tid. Hvis man skifter den halve squash ud med et halvt blomkålshoved er bunden lysebrun efter cirka 25 minutter.

Pizza med grøntsagsbund
4 personer
Print
Ingredienser
  1. 1 blomkålshoved revet fint i foodprocessoren eller på rivejern
  2. 1/2 squash ligeledes revet fint
  3. 3 æg
  4. 3 fed presset hvidløg
  5. 1 1/2 dl parmesanost
  6. 2 tsk. salt
  7. 3 spsk. oregano
  8. Fyld efter smag: jeg brugte mosede tomater, lidt reven parmesan samt resterne fra køleskabet: lidt kødsauce, et par pølser og et ensomt løg.
Fremgangsmåde
  1. Ingredienserne til bunden blandes godt og bredes tyndt (med hænderne) ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
  2. Bunden forbages 40-45 minutter ved 200 grader til den bliver brun og sprød.
  3. Fyldet lægges på, hvorefter pizzaen bages færdig i 20 minutter ved 200 grader.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

pizza med grøntsagsbund

 

Se også alle mine andre lækre opskrifter i opskriftsarkivet.

 

Vil du høre mere fra mig?

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance. 

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.