Disse proteinkugler er et godt alternativ til andre søde sager.

Selvom kokosfedt er mættet, omsættes det hurtigt i kroppen, og undersøgelser viser, at det ikke har de eventuelle negative konsekvenser, som nogle mennesker får af mættet animalsk fedt.

Jeg har brugt risproteinpulver, men smagen går meget igennem. Valleprotein er mere blødt og smagsneutralt, men al mælkeprotein trigger udsondringen af insulin, derfor valgte jeg risudgaven – så smager de heller ikke så godt, at jeg kan spise dem allesammen!

Proteinkugler
10 stk.
Print
Ingredienser
  1. 75 gram kokosolie
  2. 75 gram kokosmælk
  3. 50 gram Sukrin Gold
  4. 75 gram smagsneutralt proteinpulver
  5. 2 spsk. kakao (20 gram)
  6. 25 gram fedtreduceret kokosmel
  7. 2 spsk. pulverkaffe opløst i lidt kogende vand
Fremgangsmåde
  1. Kokosolie og kokosmælk smeltes sammen i en gryde, og sukrin gold opløses heri.
  2. Resten af ingredienserne røres i massen, der smages til med sukrin gold, trilles til kugler og rulles i kokos.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Proteinkugler

Proteinkugler

Proteinkugler

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->